OM FESTIVALEN

Välkommen till Malmö Vin & Deli

Malmö Vin & Deli är mötesplatsen för dig som gillar spännande drycker och goda delikatesser. Vi har bjudit in lokala och internationella producenter/importörer, så att du kan prova och uppleva många smaker. Du är välkommen oavsett om du är nybörjare, eller van vinprovare, här finns något för alla. Varsågod, bordet är dukat!

SÅ FUNKAR FESTIVALEN

För att besöka Malmö Vin & Deli behöver du en entrébiljett. Entrébiljetten kan du i förväg handla här på hemsidan eller med betalkort på plats i entrén. Inne på festivalområdet får du träffa utställare och köpa smakprover. Mässan är kontantfri, så smakproverna handlas endast med dryckeskuponger. Dryckeskupongerna ingår inte i entréavgiften utan köpes till på plats eller samtidigt som du förköper din biljett. Dryckesmängd per smakprov är normalt sätt 8 cl för öl/cider, 5 cl för vin, 2 cl för destillat.

Observera att vi har 18-årsgräns på mässan.

ÖPPETTIDER

Fredag 11 oktober kl. 12.00-21.00
Lördag 12 oktober kl. 11.00-19.00
Observera att försäljningen av dryckeskuponger stänger en timme innan mässans slut och utställarna serverar sina sista glas en halvtimme innan stängning.

DRYCKESSKOLOR

Vill du förkovra dig ytterligare kan vi varmt rekommendera en skola i whisky, rom eller öl. Här får man både en väldigt trevlig introduktion till dryckens värld och även smaka en bred palett av klassiska stilar/sorter. Efter skolan vet du bättre vad du gillar och vad du vill prova på festivalen.

>> Klicka här för att se programmet
>> Köp din biljett här